‌HET WARMSTE SPORT(A)NETWERK VAN VLAANDEREN

Kansarmoede is dit jaar het thema van de Warmste Week 2022. Een zeer actueel thema dat Sporta nauw aan het hart ligt. 


Met deze actie wil Sporta Team aan Vlaanderen en voornamelijk aan mensen die leven in kansarmoede, tonen dat dit thema ook leeft bij onze sportclubs. Wil jouw club ook deel uitmaken van het Warmste Sport(a)netwerk van Vlaanderen en zo helpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen?

DOE MEE MET ONS

Heeft jouw club een actie ondernomen voor de warmste week of staat er nog één op de planning?  Geef dit in enkele klikken door via ons registratieformulier. Wij brengen het Warmste Sport(a)netwerk van Vlaanderen letterlijk in kaart op deze pagina. Iedere actie groot of klein is welkom op onze lijst. Samen tonen wij aan de rest van Vlaanderen én aan personen die in kansarmoede leven dat in jouw sportclub ‘Elke sporter telt’

TEGENPRESTATIE

Sporta Team zet jullie niet enkel aan tot actie, zelf nemen wij ook actie. Speciaal voor de Warmste Week doen we graag een extra effort. Daarvoor dagen we jullie uit. 


Wanneer minstens 50 clubs hun actie of inspanning registreren zal Sporta Team een schenking doen van €1.000. Bijkomend bezorgen wij ieder geregistreerd team een themapakket om dit thema, binnen je club, heel het jaar bespreekbaar te maken.